Stralend Huidzorg & Permanente make-up

Stralend Huidzorg & Permanente make-up is een Schoonheidssalon gelegen aan Berfloweg 80 in Hengelo.

Meer informatie over Stralend Huidzorg & Permanente make-up in Hengelo

Bij STRALEND, de schoonheidssalon in Hengelo, kun je terecht voor huidzorg en permanente make-up. Ze werken alleen met huidverbeterende producten die geschikt zijn voor elk huidtype en huidprobleem. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals mono- en micro needling, TapParfum geurbeleving, permanente make-up, gezichtsbehandelingen en nagelverzorging. Klanten zijn erg tevreden en je kunt ook Tapparfums bestellen via hun webshop. Verzending in Nederland is gratis vanaf €50,00 met de code STRALEND9. Kortom, STRALEND is de plek waar je moet zijn voor een stralende huid!

Wil je weten wat Stralend Huidzorg & Permanente make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stralend Huidzorg & Permanente make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stralend Huidzorg & Permanente make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stralend Huidzorg & Permanente make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Stralend Huidzorg & Permanente make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stralend Huidzorg & Permanente make-up

Bezoekers bekeken ook