Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo

Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo is een Kapper gelegen aan Deurningerstraat 96 in Hengelo.

Meer informatie over Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo in Hengelo

Kapsalon Mar&Co, gevestigd aan de Deurningerstraat 96 in Hengelo, is al bijna 20 jaar dé plek voor knipbeurten voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Deze salon is te omschrijven als een dames- en herenkapper, waar het hele gezin terecht kan. Hoewel een afspraak de voorkeur heeft, is het ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 074 - 291 79 03. Het team van Mar&Co heet u van harte welkom en u kunt hen volgen op Facebook en hun website, www.kapsalon-mar-co.nl.

Wil je weten wat Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Studio Mar&Co - kapsalon Hengelo / kapper Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Mar&Co – kapsalon Hengelo / kapper Hengelo

Bezoekers bekeken ook