Studio Monique Pedicure & Meer

Studio Monique Pedicure & Meer is een Nagelstudio gelegen aan Pastoor Eppinkstraat 58 in Hengelo.

Meer informatie over Studio Monique Pedicure & Meer in Hengelo

Per 1 mei 2023 verhuist Studio Monique naar Ensinkweg 2A in Haaksbergen. Studio Monique is een moderne en sfeervolle praktijk aan huis waar gediplomeerd pedicure Monique zorgt voor persoonlijke zorg en aandacht voor je voeten. Ze werkt secuur, met aandacht voor hygiëne en kwaliteit. Je kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen, zoals pedicure behandelingen, spa pedicure behandelingen, CND Shellac gelakte nagels en teennagelcorrecties. Op de website zijn positieve reacties te vinden van tevreden klanten. Studio Monique is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor kwaliteit en service. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website van Studio Monique.

Wil je weten wat Studio Monique Pedicure & Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Monique Pedicure & Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Monique Pedicure & Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Monique Pedicure & Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Studio Monique Pedicure & Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Monique Pedicure & Meer

Bezoekers bekeken ook