Styling'S Kapper Hengelo

Styling'S Kapper Hengelo is een Kapper gelegen aan Cronjéstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over Styling'S Kapper Hengelo in Hengelo

Styling'S is een kapsalon die gespecialiseerd is in haarkleuringen en knippen. Ze streven ernaar om de vorm en lijn te creëren die bij de klant past. Daarnaast bieden ze ook haar extensions en verzorgen ze haar en make-up voor speciale gelegenheden. De salon staat bekend om de mooie kleuren die ze maken met de kleurproducten van L'anza Healing Color. De eigenaar, Brigiet, is ook een vast lid van het creatieve team van L'anza en geeft regelmatig kleurworkshops aan kappers. Klanten komen vanuit alle windrichtingen naar de salon om de mooiste kleuren te krijgen. Styling'S biedt ook advies en opleidingsmogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kappersvak.

Wil je weten wat Styling'S Kapper Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Styling'S Kapper Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Styling'S Kapper Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Styling'S Kapper Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Styling'S Kapper Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Styling’S Kapper Hengelo

Bezoekers bekeken ook