T.C. 't Weusthag

T.C. 't Weusthag is een Tennisvereniging gelegen aan Van Alphenstraat 17 in Hengelo.

Meer informatie over T.C. 't Weusthag in Hengelo

Tennisclub 't Weusthag is een bloeiende vereniging in Hengelo, waar zowel jeugdleden als fanatieke senioren overdag op de banen spelen en in de avonduren mannen en vrouwen hun sportieve energie kwijt kunnen. De club heeft een hoog niveau van sportiviteit en gezelligheid en biedt professionele trainers aan om de tennisvaardigheden verder te ontwikkelen. Op dit moment is er een stop voor seniorenlessen vanwege het grote aantal aanvragen, maar er is geen ledenstop voor de jeugd. Daarnaast is er een interne competitie waarvoor je je kunt opgeven met de tennis app Scala. Verder wordt er veel werk verzet tijdens klusdagen en zijn er verschillende evenementen zoals het Jeugdkamp, het Tom & Jerry toernooi en het Oktoberfest in Munster. Tot slot zijn er nieuwe sponsoren: Slagerij Güven en Markant Internet. Op de website van TC 't Weusthag is meer informatie te vinden over de club en de activiteiten die op de agenda staan.

Wil je weten wat T.C. 't Weusthag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T.C. 't Weusthag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T.C. 't Weusthag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T.C. 't Weusthag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar T.C. 't Weusthag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T.C. ’t Weusthag

Bezoekers bekeken ook