t Lansink (Hotel - Restaurant)

t Lansink (Hotel - Restaurant) is een Hotel gelegen aan C.T. Storkstraat 18 in Hengelo.

Meer informatie over t Lansink (Hotel - Restaurant) in Hengelo

t Lansink is een hotel-restaurant gevestigd in Hengelo. Het gebouw, oorspronkelijk een theehuis dat in 1916 werd gebouwd, is sinds 1921 een Rijksmonument en heeft zijn historische karakter behouden. Het hotel heeft in 2016 het predicaat hofleverancier ontvangen, wat betekent dat het het recht heeft om het koninklijk wapen te voeren. Het is een erkenning voor de hoge kwaliteit en service van het hotel-restaurant. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van 't Lansink.

Wil je weten wat t Lansink (Hotel - Restaurant) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Lansink (Hotel - Restaurant) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Lansink (Hotel - Restaurant)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Lansink (Hotel - Restaurant) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar t Lansink (Hotel - Restaurant) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Lansink (Hotel – Restaurant)

Bezoekers bekeken ook