Taekwondo Simon

Taekwondo Simon is een Vechtsportschool gelegen aan Wethouder Kampstraat 28 in Hengelo.

Meer informatie over Taekwondo Simon in Hengelo

Taekwondo Simon is opgericht in januari 2005 en is erkend door NSF/NOC en aangesloten bij de TaekwondoBondNederland (TBN), World Taekwondo (WT) en European Taekwondo Union (ETU). De club staat voor een leuke en gezellige omgeving waar iedereen, jong en oud, recreatief en sportief, jongens en meisjes, taekwondo kan beoefenen. Zelfvertrouwen, respect, hoffelijkheid en zelfdiscipline staan hoog in het vaandel van de sport, evenals het werken aan conditie en lichamelijke gesteldheid. Taekwondo is een levensstijl die je traint gedurende vele jaren. De club geeft trainingen op verschillende locaties en tijden, waarvan de informatie te vinden is op de website. Daarnaast worden er club-examens georganiseerd in de maanden november, december en januari voor leden die klaar zijn om examen te doen. Taekwondo Simon is onder licentie van de Taekwondo Bond Nederland en streeft ernaar om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, waarvoor er contact kan worden opgenomen met de betreffende functionarissen. Martin Simon, de oprichter van de club, heeft ruim 30 jaar ervaring in het lesgeven en is een erkende hoofdtrainer met de 3e Dan graad van World Taekwondo. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan vele nationale en internationale wedstrijden en is taekwondo een erkende Olympische sport sinds Sydney 2000.

Wil je weten wat Taekwondo Simon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taekwondo Simon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taekwondo Simon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taekwondo Simon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Taekwondo Simon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taekwondo Simon

Bezoekers bekeken ook