Tandartsenpraktijk Wessels en Naber

Tandartsenpraktijk Wessels en Naber is een Tandarts gelegen aan Anninksweg 50 in Hengelo.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Wessels en Naber in Hengelo

Tandartsenpraktijk Wessels en Naber is sinds 1999 gevestigd in Hengelo en sinds 2007 op de huidige locatie aan de Anninksweg 50. Ze bieden uitstekende tandheelkundige zorg, persoonlijke aandacht en service. Voor het maken van een afspraak kan gebeld worden naar 074 - 291 27 46. In geval van spoedgevallen buiten openingstijden kan er contact opgenomen worden met de tandartsendienst op 074 - 303 29 13. De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00-12.00 uur en van 13.00-16.30 uur, en op vrijdag van 08:00 tot 11:30 uur. Ze zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen en investeren in studie en training. De praktijk bestaat uit 2 tandartsen, assistenten, preventie-assistenten, paro-nazorgassistenten en mondhygiënisten. Voor meer informatie kan de website worden bezocht of kan er contact opgenomen worden via het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Wessels en Naber verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Wessels en Naber of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Wessels en Naber? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Wessels en Naber het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Wessels en Naber reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Wessels en Naber

Bezoekers bekeken ook