Tandartsprakijk J. van der Wal

Tandartsprakijk J. van der Wal is een Tandarts gelegen aan Dorset 1 in Hengelo.

Meer informatie over Tandartsprakijk J. van der Wal in Hengelo

In tandartspraktijk J. van der Wal in Hengelo hechten ze veel waarde aan communicatie, wederzijds begrip en vertrouwen. Ze zien tandheelkunde als een vorm van zorg en streven naar gemoedelijkheid en vertrouwdheid. Het team, bestaande uit Jan van der Wal en Debby Annink-Stokkers, neemt de tijd voor hun patiënten en zijn bereid om zowel technische hoogstandjes als eenvoudige oplossingen te gebruiken. Ze bieden ook extra tijd aan kinderen en volwassenen met tandartsangst, zodat ze rustig begeleid kunnen worden tijdens de behandeling.

Wil je weten wat Tandartsprakijk J. van der Wal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsprakijk J. van der Wal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsprakijk J. van der Wal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsprakijk J. van der Wal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tandartsprakijk J. van der Wal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsprakijk J. van der Wal

Bezoekers bekeken ook