Tandartspraktijk Hengelo

Tandartspraktijk Hengelo is een Tandarts gelegen aan Dennenbosweg 9 in Hengelo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Hengelo in Hengelo

Tandartspraktijk Hengelo is een moderne tandartspraktijk die zich richt op het leveren van hoogwaardige zorg aan zowel jong als oud. Ze besteden veel aandacht aan preventie en het verminderen van angst voor de tandarts. Het team bestaat uit enthousiaste specialisten, waaronder 2 tandartsen, 2 preventieassistentes, 7 tandartsassistentes, 1 mondhygiëniste en 1 praktijkondersteuner. De praktijk is gevestigd in Hengelo en biedt professionele en vriendelijke tandheelkundige zorg met behulp van moderne technieken en inzichten. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30-12.15 uur en 13.15-17.00 uur, en op vrijdag van 09.00-15.00 uur. Voor spoedeisende klachten buiten deze tijden kan er contact worden opgenomen met de Tandartsenpost Hengelo. Het team bestaat uit verschillende tandartsen, assistentes en een mondhygiëniste in opleiding.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tandartspraktijk Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Hengelo

Bezoekers bekeken ook