Tandartspraktijk Mijn Tand

Tandartspraktijk Mijn Tand is een Tandarts gelegen aan Wolter ten Catestraat 61 in Hengelo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Mijn Tand in Hengelo

Mijn Tand is een tandartspraktijk in Hengelo die gespecialiseerd is in reguliere, esthetische en cosmetische gebitsverzorging en verbetering. Ze bieden behandelingen aan zoals het corrigeren van beschadigde, verkleurde en scheve tanden, het verfraaien van het gebit en de lach met behulp van bleken, facings, kronen en bruggen. Ze nemen nieuwe patiënten aan en hebben recentelijk veel tijd besteed aan het inschrijven van nieuwe patiënten. Daarnaast bieden ze ook orthodontie aan om tanden recht te zetten en wortelkanaalbehandelingen om het zachte weefsel in de tand te voeden. Het adres van de praktijk is Wolter ten Catestraat 61, 7551 HX Hengelo en de openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 08:15 tot 12:00 en 13:00 tot 16:30, en op vrijdag van 08:15 tot 12:00.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Mijn Tand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Mijn Tand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Mijn Tand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Mijn Tand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tandartspraktijk Mijn Tand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Mijn Tand

Bezoekers bekeken ook