Tandmaatjes

Tandmaatjes is een Kindertandarts gelegen aan Welbergweg 33 in Hengelo.

Meer informatie over Tandmaatjes in Hengelo

Tandmaatjes is een tandartspraktijk speciaal voor kinderen van 0-18 jaar. Ze streven ernaar om kinderen een fijne omgeving te bieden waar ze zich niet bang hoeven te voelen. Ze besteden extra tijd en aandacht aan de kinderen en richten zich vooral op preventie van gaatjes. Als er toch een gaatje is, kijken ze naar de beste oplossing om kiespijn te voorkomen. Alle kinderen zijn welkom, zowel door verwijzing van een tandarts als door aanmelding van een ouder. Voor de aanmelding kunt u het inschrijfformulier invullen. Het team van Tandmaatjes zorgt ervoor dat een kind zich prettig voelt en laten ze wennen aan de tandarts. In de herfstvakantie is de praktijk beperkt geopend, alleen op woensdag 25 oktober.

Wil je weten wat Tandmaatjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandmaatjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandmaatjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandmaatjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tandmaatjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandmaatjes

Bezoekers bekeken ook