TC Park Veldwijk

TC Park Veldwijk is een Tennisvereniging gelegen aan Veldwijk, Kuipersdijk 32 in Hengelo.

Meer informatie over TC Park Veldwijk in Hengelo

TC Park Veldwijk is een tennisvereniging in Hengelo met nieuwe banen, LED-verlichting en een gerenoveerd clubhuis. Ze staan bekend om hun gezelligheid en sportiviteit en nodigen iedereen uit om lid te worden. Om toegang te krijgen tot het park en de kleedruimten heb je een sleutel nodig, die je kunt krijgen door een borg van 10 euro te betalen. Voor vragen kun je contact opnemen met het bestuur via info@tcparkveldwijk.nl. Het park is gevestigd aan de Kuipersdijk 32 in Hengelo. Je kunt het hele jaar door tennissen op de zeven tennisbanen met LED-verlichting. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van TC Park Veldwijk.

Wil je weten wat TC Park Veldwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TC Park Veldwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TC Park Veldwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TC Park Veldwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar TC Park Veldwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TC Park Veldwijk

Bezoekers bekeken ook