TechDog

TechDog is een IT-consultancy gelegen aan Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Meer informatie over TechDog in Hengelo

TechDog biedt totale data-oplossingen voor het MKB. Als regionale partner adviseren zij op maat over hoogwaardige en betaalbare automatiseringsoplossingen. Ze bieden diverse diensten, zoals branding, werkplekbeheer, hardware, e-mailbeheer, hosting, website, webshop, afrekensystemen, donatie/incasso systemen, betaaloplossingen, maatwerk koppelingen, ticketsystemen, social media adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing, CRM-systemen en administratieve pakketten. TechDog zorgt voor een stabiele, schaalbare en betaalbare ICT-infrastructuur die meegroeit met de ambities van de organisatie. Ze bieden persoonlijke aandacht en service en staan garant voor een soepele implementatie van de oplossingen. TechDog is één regionale partner voor advies, ondersteuning en implementatie. Neem contact op met TechDog voor meer informatie.

Wil je weten wat TechDog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TechDog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TechDog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TechDog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar TechDog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TechDog

Bezoekers bekeken ook