Ten Brummelhuis BV

Ten Brummelhuis BV is een Glasreparatieservice gelegen aan Generatorstraat 12 in Hengelo.

Meer informatie over Ten Brummelhuis BV in Hengelo

Ten Brummelhuis BV is een bedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor schadeherstel aan woningen en kantoren. Ze bieden ook zakelijke service aan en werken momenteel voor scholen en woningbouwverenigingen. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, zoals glasservice, schilderwerken en woninginrichting. Voor glasschades zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. Ze hebben expertise op het gebied van schilderwerk en kunnen uw pand voorzien van een nieuwe verfjas. Daarnaast kunnen ze complete interieurs vakkundig inrichten met tapijt, vinyl, marmoleum, PVC, gordijnen, plissé en inbetweens.

Wil je weten wat Ten Brummelhuis BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Brummelhuis BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Brummelhuis BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Brummelhuis BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ten Brummelhuis BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Brummelhuis BV

Bezoekers bekeken ook