Tenzinger B.V.

Tenzinger B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Demmersweg 21 in Hengelo.

Meer informatie over Tenzinger B.V. in Hengelo

Tenzinger is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verslimmen van de zorg door middel van datagedreven oplossingen. Ze belonen bedenkers van slimme oplossingen voor zorguitdagingen met een Zorgverslimmer award. Het doel is om zorgverleners meer tijd te geven voor zorg. Tenzinger biedt verschillende oplossingen, zoals Fierit voor ouderenzorg en gehandicaptenzorg, Medicore voor GGZ en jeugdzorg, en AFAS voor de zorg. Ze hebben ook experts in ICT, data, zorg, consultancy en projectmanagement. Tenzinger heeft al meer dan 300 zorgverleners en cliënten geholpen en werkt in verschillende zorgsectoren. Ze bieden ook business consultancy en hebben een kennisbank met informatie over datagedreven werken in de zorg.

Wil je weten wat Tenzinger B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tenzinger B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tenzinger B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tenzinger B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tenzinger B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tenzinger B.V.

Bezoekers bekeken ook