Terre des Hommes Winkel Hengelo

Terre des Hommes Winkel Hengelo is een Tweedehandswinkel gelegen aan Mozartlaan 17 in de wijk Klein Driene in Hengelo.

Meer informatie over Terre des Hommes Winkel Hengelo in Hengelo

Terre des Hommes heeft meer dan 40 winkels door het hele land, waaronder een in Hengelo. De winkel wordt volledig gerund door vrijwilligers en verkoopt tweedehands spullen van goede kwaliteit. De opbrengst van de winkel gaat naar de projecten van Terre des Hommes. Jaarlijks komt dit neer op ongeveer €1,4 miljoen. De winkel in Hengelo neemt graag kleding, schoenen, tassen, accessoires, sieraden, speelgoed en textiel aan. Ook zijn ze vooral blij met wenskaarten en hebben ze in de seizoenen kaarten passend bij het seizoen. Als je twijfelt of je donatie geschikt is, kun je contact opnemen met de winkel. Terre des Hommes roept ook op om je aan te melden als vrijwilliger om samen te strijden tegen de uitbuiting van kinderen.

Wil je weten wat Terre des Hommes Winkel Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terre des Hommes Winkel Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terre des Hommes Winkel Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terre des Hommes Winkel Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Terre des Hommes Winkel Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terre des Hommes Winkel Hengelo

Bezoekers bekeken ook