Tessatronic

Tessatronic is een Elektronicawinkel gelegen aan Oude Postweg 184 in Hengelo.

Meer informatie over Tessatronic in Hengelo

Tessatronic is een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektronica en biedt diverse oplossingen aan voor radio-ontvangst via de kabel. Ze plaatsen geen advertenties of verkopen producten via Marktplaats en Social Media. Daarnaast hebben ze geen koopavond of koopzondag, maar je kunt wel alle onderdelen van Conrad bij hen bestellen tegen dezelfde prijs als op de Conrad website, zonder verzendkosten. De winkel is gevestigd in Hengelo en tijdens feestdagen gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Tessatronic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tessatronic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tessatronic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tessatronic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tessatronic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tessatronic

Bezoekers bekeken ook