The Bombay Spice

The Bombay Spice is een Indiaas restaurant gelegen aan Wemenstraat 59 in Hengelo.

Meer informatie over The Bombay Spice in Hengelo

In Hengelo, Overijssel, kun je genieten van een unieke culinaire smaakbeleving in het sfeervolle restaurant aan de Wemenstraat. Hier proef je de heerlijke aromatische smaken van de Indiase keuken. Het restaurant biedt de mogelijkheid om zelf te kiezen of je gerecht mild, medium of scherp gekruid wilt hebben. Naast het restaurant kun je ook gerechten afhalen of laten bezorgen. Op de menukaart zijn verschillende opties te vinden, waaronder een Nederlandse menukaart, een Engelse menukaart en een cateringmenu. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur en op zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@bombayspice.nl of bellen naar 074-2433669. Het restaurant is gelegen aan de Wemenstraat 59 in Hengelo.

Wil je weten wat The Bombay Spice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Bombay Spice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Bombay Spice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Bombay Spice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar The Bombay Spice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Bombay Spice

Bezoekers bekeken ook