The Bootcamp Factory

The Bootcamp Factory is een Sportschool gelegen aan Van Alphenstraat 17 in Hengelo.

Meer informatie over The Bootcamp Factory in Hengelo

The Bootcamp Factory is een populaire club in Nederland waar mensen van alle niveaus kunnen deelnemen aan bootcamp trainingen. Ze hebben meer dan 5 locaties, zoals Hengelo, Borne, Kampen, Enschede, Almelo en Zwolle, waar je gratis een proefles kunt volgen om te zien of het iets voor jou is. Het doel van The Bootcamp Factory is om mensen van alle leeftijden en niveaus tevreden naar huis te laten gaan. Ze bieden verschillende soorten trainingen, zoals small group training, personal training, kickboks bootcamp en mama bootcamp. Klanten zijn erg tevreden met de bootcamp trainingen en trainen op hun eigen tempo. Als je geïnteresseerd bent, kun je alle locaties en tarieven bekijken op hun website.

Wil je weten wat The Bootcamp Factory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Bootcamp Factory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Bootcamp Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Bootcamp Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar The Bootcamp Factory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Bootcamp Factory

Bezoekers bekeken ook