The Green Room - JP van den Bent Stichting

The Green Room - JP van den Bent Stichting is een Restaurant gelegen aan Beursstraat 44 in Hengelo.

Meer informatie over The Green Room - JP van den Bent Stichting in Hengelo

In het theatercafé van Schouwburg Hengelo, genaamd The Green Room, kan je terecht voor koffie, gebak, lunch en borrel. De lunch wordt verzorgd door de medewerkers van de JP van den Bent stichting, die mensen ondersteunen om volwaardig mee te draaien in de maatschappij. De openingstijden van The Green Room zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, met de keuken open van 11:00 tot 15:00 uur. Reserveren wordt aangeraden. Het café staat bekend om haar try-out lunch, een proeverij die regelmatig varieert en ook vegetarische opties heeft. Daarnaast is er ook een a la carte lunch beschikbaar. Het assortiment is uitgebreid met diverse zoetigheden en taarten, die minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld moeten worden. The Green Room is actief op social media en biedt ook een high tea to go aan. Schouwburg Hengelo biedt naast het café ook een aantrekkelijk programma aan voorstellingen en concerten in verschillende genres, en heeft ook faciliteiten voor zakelijke evenementen.

Wil je weten wat The Green Room - JP van den Bent Stichting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Green Room - JP van den Bent Stichting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Green Room - JP van den Bent Stichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Green Room - JP van den Bent Stichting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar The Green Room - JP van den Bent Stichting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Green Room – JP van den Bent Stichting

Bezoekers bekeken ook