TheWiseCompany

TheWiseCompany is een IT-consultancy gelegen aan Demmersweg 40 in Hengelo.

Meer informatie over TheWiseCompany in Hengelo

TheWiseCompany is het moederbedrijf van BitWise en ChainWise. Ze hebben sterke en duurzame klantrelaties met innovatieve opdrachten. De sfeer binnen het bedrijf is ontspannen en er is volop ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen. Ze geloven in harmonieus samenwerken, zowel intern als met klanten. Daarnaast zetten ze zich in voor een duurzame toekomst, zowel voor het bedrijf als voor de planeet. Bij BitWise werk je aan complexe webapplicaties en bij ChainWise werk je aan een gebruiksvriendelijk softwarepakket. Het bedrijf biedt goede arbeidsvoorwaarden, zoals marktconform salaris en een goed pensioen. Ze werken voor verschillende klanten, zoals HP, I&O Research, NAM en Tefal. TheWiseCompany biedt ook de beste tools en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Thuiswerken is mogelijk, maar ze moedigen wel aan om op kantoor samen te werken. Het kantoor is goed bereikbaar en er heerst een goede werksfeer.

Wil je weten wat TheWiseCompany verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TheWiseCompany of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TheWiseCompany? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TheWiseCompany het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar TheWiseCompany reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TheWiseCompany

Bezoekers bekeken ook