Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur

Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur is een Bloemist gelegen aan Deurningerstraat 106 in Hengelo.

Meer informatie over Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur in Hengelo

In de bloemenwinkel Thijert Bloemsierkunst in Hengelo vind je een gevarieerd aanbod van bloemen, planten, potten en interieurartikelen. De winkel heeft een oppervlakte van meer dan 700 m² en biedt voor ieder wat wils. Je kunt er altijd kiezen uit verse snijbloemen van het seizoen en ter plekke een boeket laten maken. Daarnaast zijn er ook kant-en-klare boeketten beschikbaar. Als je advies wilt voor je interieur of op zoek bent naar een mooie groene plant, kun je een afspraak maken. Thijert Bloemsierkunst staat bekend om de persoonlijke aandacht en service die ze bieden. Met creatieve en enthousiaste medewerkers helpen ze je graag met advies en mooie bloemencreaties. Je kunt inspiratie opdoen in de bloemenwinkel aan de Deurningerstraat 106 in Hengelo, waar je ook allerlei decoratiematerialen en woonaccessoires kunt vinden. Daarnaast kun je het aanbod bekijken in de webshop. Thijert Bloemsierkunst levert bloemen en bloemcreaties geheel naar jouw wensen en maakt er altijd iets speciaals van. Met een winkeloppervlakte van ruim 700 m² en een breed assortiment is er voor iedere smaak en elk budget wel wat te vinden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Je kunt bloemen bestellen of meer informatie krijgen door te bellen naar 074- 29 16.

Wil je weten wat Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thijert Bloemsierkunst/Hydrocultuur

Bezoekers bekeken ook