Three musketeers Hengelo

Three musketeers Hengelo is een Bar gelegen aan Pastoriestraat 30 in Hengelo.

Meer informatie over Three musketeers Hengelo in Hengelo

In het oudste straatje van de Hengelose binnenstad bevindt zich de gezellige kroeg The Three Musketeers. Deze kroeg, ook wel bekend als '3M', is niet alleen een plek om te drinken, maar ook om te dansen. Met dj's in het weekend en regelmatig live-muziek doordeweeks is er altijd iets te beleven. Daarnaast heeft de kroeg ook een uitstekende keuken met heerlijke tapas, hapjes en 3M-burgers. The Three Musketeers is het meest veelzijdige café van Hengelo, actief en vernieuwend. Als je een feestje wilt vieren, kun je contact met hen opnemen voor de mogelijkheden.

Wil je weten wat Three musketeers Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Three musketeers Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Three musketeers Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Three musketeers Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Three musketeers Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Three musketeers Hengelo

Bezoekers bekeken ook