Tim-Nung Thai Streetfood

Tim-Nung Thai Streetfood is een Snackbar gelegen aan Badhuisstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over Tim-Nung Thai Streetfood in Hengelo

Onze versgebakken kip, vlees en vegetarische loempia's zijn heerlijk met chilisaus. Daarnaast bieden we ook hamburgers, cheeseburgers en huisgemaakte satéburgers aan. Probeer ook zeker onze Thaise kip satés, gemarineerd volgens traditioneel recept en geserveerd met brood en zelfgemaakte pindasaus. Op dinsdag zijn we te vinden op het Ariënsplein in Enschede, op woensdag op het Bedrijvenpark Marssteden, op donderdag in Winkelcentrum Boswinkel en op vrijdag bij Palatijn op het Kennispark Enschede. Buiten deze tijden zijn we beschikbaar voor feesten en evenementen. Neem contact met ons op via info@tim-nung.nl of bel naar 06-11432005.

Wil je weten wat Tim-Nung Thai Streetfood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tim-Nung Thai Streetfood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tim-Nung Thai Streetfood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tim-Nung Thai Streetfood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tim-Nung Thai Streetfood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tim-Nung Thai Streetfood

Bezoekers bekeken ook