TIME FOR YOU HENGELO

TIME FOR YOU HENGELO is een Schoonheidssalon gelegen aan Willem Royaardsstraat 29 in Hengelo.

Meer informatie over TIME FOR YOU HENGELO in Hengelo

Welkom bij Time for you Hengelo, de leukste en gezelligste schoonheidssalon van Hengelo, Overijssel. Sinds december 2018 is Heidi Postma de trotse eigenaar van deze salon. Bij Time for you Hengelo kun je terecht voor diverse behandelingen op het gebied van beauty, zoals een manicure, voetverzorging, lichaams- en gezichtsbehandeling. Klanten uit heel Overijssel komen speciaal voor een behandeling naar de salon. Heidi heeft haar salon geopend met veel plezier en passie en haar focus ligt op het creëren van een me-time momentje voor haar klanten. Als je meer informatie wilt over een behandeling of wilt kennismaken, kun je een kennismakingsgesprek aanvragen. Afspraken kunnen worden gemaakt door te appen, bellen of mailen. De salon is gesloten op bepaalde feestdagen en vakanties, zoals Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Kerstmis. Time for you Hengelo is het beste bereikbaar op maandag en dinsdag.

Wil je weten wat TIME FOR YOU HENGELO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TIME FOR YOU HENGELO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TIME FOR YOU HENGELO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TIME FOR YOU HENGELO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar TIME FOR YOU HENGELO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TIME FOR YOU HENGELO

Bezoekers bekeken ook