Time2Move

Time2Move is een Sportschool gelegen aan Paulinastraat 40 in Hengelo.

Meer informatie over Time2Move in Hengelo

Bij Time2Move in Hengelo staat een persoonlijke en gezellige sfeer centraal. Of je nu dol bent op sporten of jezelf moet motiveren om naar de sportschool te gaan, het belangrijkste is dat je je er op je gemak voelt. Bij Time2Move zijn alle lessen toegankelijk voor iedereen en streven we ernaar om persoonlijke aandacht te geven aan al onze leden. Naast de verschillende groepslessen is Time2Move ook een plek voor gezellige gesprekken en het opdoen van sociale contacten. Je kunt bij ons de nieuwste Les Mills-groepslessen volgen, maar ook andere lessen zoals Time2Dance, Xcore, Pilates en StayFit voor 55+. Je kunt altijd een gratis proefles komen volgen om de sfeer te ervaren. Onze tarieven zijn simpel en overzichtelijk: een abonnement kost €39,75 per maand en er is geen minimale looptijd. Je kunt het abonnement op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. We willen dat je graag bij Time2Move blijft en doen altijd ons best om dit mogelijk te maken.

Wil je weten wat Time2Move verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Time2Move of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Time2Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Time2Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Time2Move reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Time2Move

Bezoekers bekeken ook