Tina's Looks

Tina's Looks is een Kapper gelegen aan Sloetsweg 85 in Hengelo.

Meer informatie over Tina's Looks in Hengelo

Tina's Looks is een kapper en schoonheidssalon die al meer dan 25 jaar actief is. Het team staat klaar om advies te geven over de beste kapsels en helpt je graag om het gewenste model te creëren. Ze knippen en kleuren je haar met veel aandacht en in overleg. Je kunt altijd binnenlopen voor advies, maar het liefst werken ze op afspraak. In de gezellige koffiehoek kun je genieten van iets lekkers. Tina's Looks is ontstaan toen de eigenaresse, op 20-jarige leeftijd, werd gevraagd om een kapsalon op te starten. Het was geen bewuste keuze om een eigen zaak te beginnen, maar door haar liefde voor het vak besloot ze het te doen. Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar Tina's Looks.

Wil je weten wat Tina's Looks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tina's Looks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tina's Looks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tina's Looks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tina's Looks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tina’s Looks

Bezoekers bekeken ook