tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo

tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo is een Kampeerterrein gelegen aan Twekkelerweg 347A in Hengelo.

Meer informatie over tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo in Hengelo

Vanaf vrijdag 31 maart 2023 is Mini Camping Twekkelo weer geopend en iedereen is welkom om te komen onthaasten in eigen land. Op de camping kun je overnachten in een tipi van Woha-li, wat een unieke ervaring is. Daarnaast kun je ook je eigen tipi kopen in verschillende afmetingen. Op de camping worden regelmatig leuke activiteiten en workshops georganiseerd. Er is ook een winkeltje genaamd Dyla waar je terecht kunt. Daarnaast is de locatie ook geschikt voor bruiloften, familiebijeenkomsten, tourtochten en fotoshoots. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. In oktober 2023 worden er verschillende evenementen georganiseerd bij Woha-li, waar je meer informatie over kunt vinden op de website.

Wil je weten wat tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo

Bezoekers bekeken ook