Toletto BV

Toletto BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Wegtersweg 1 in Hengelo.

Meer informatie over Toletto BV in Hengelo

Toletto is een specialist in duurzaam ontwerpen, renoveren en bouwen van toiletten. Ze bieden creatieve ontwerpen en een perfecte turn-key uitvoering tegen een scherpe prijs. Ze maken hun klanten in Nederland en België blij met hun werk. Een mooi toiletontwerp vraagt om kennis en creatieve ideeën op het gebied van ontwerp, innovatieve materialen, licht, beeld, geur en geluid. Toletto neemt alle zorg uit handen dankzij hun weldoordachte bouwmethode. Ze bieden oplossingen voor elk budget en hebben een vaste prijsgarantie. Toletto is gespecialiseerd in het ontwerpen, renoveren en bouwen van toiletten voor de professionele markt. Ze maken gebruik van multidisciplinaire toilettechnici om van het toilet meer dan alleen een functionele ruimte te maken. Ze hebben samengewerkt met verschillende bedrijven en organisaties zoals Viacom International Media Networks, St. Antonius ziekenhuis, Vendor Washrooms Magna Plaza en Julianaschool. Toletto is ook partner van Trees for All, een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Toletto BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toletto BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toletto BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toletto BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Toletto BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toletto BV

Bezoekers bekeken ook