Tom's Kickboksen

Tom's Kickboksen is een Sportschool gelegen aan Höltersweg 2/a in Hengelo.

Meer informatie over Tom's Kickboksen in Hengelo

Heb je er weleens over nagedacht om te gaan boksen? Boksen is namelijk veel meer dan alleen gevechten in de ring. Bij Tom's Kickboksen kun je fitnessen met de mooiste apparatuur en op verschillende manieren kickboksen beoefenen. Of je nu in een groepsles je techniek wilt verbeteren, speels wilt sparren, of helemaal los wilt gaan op een bokszak, het heeft allemaal dezelfde voordelen. Boksen helpt tegen stress, vergroot je zelfvertrouwen en maakt je fysiek en mentaal sterker. Daarnaast is het een full-body workout en krijg je een boost in je conditie. Dus kies eens voor iets nieuws en kom in vorm met kickboksen bij Tom's Kickboksen, waar je 7 dagen per week les kunt volgen onder begeleiding van ervaren trainers.

Wil je weten wat Tom's Kickboksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tom's Kickboksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tom's Kickboksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tom's Kickboksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tom's Kickboksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tom’s Kickboksen

Bezoekers bekeken ook