Touch4nails

Touch4nails is een Nagelstudio gelegen aan Straatsburg 340 in Hengelo.

Meer informatie over Touch4nails in Hengelo

Touch4nails is een nagelsalon in Hengelo die verschillende behandelingen aanbiedt. De salon hecht veel waarde aan hygiëne en zorg, en heeft daarom duidelijke huisregels opgesteld. De eigenaresse, Nicky Stronks, is een allround nagelstyliste die in juni 2019 haar droom heeft waargemaakt door de deuren van touch4nails te openen. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Haar passie ligt bij het gelukkig maken van mensen door middel van een mooi en gezond uiterlijk. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Touch4nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Touch4nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Touch4nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Touch4nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Touch4nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Touch4nails

Bezoekers bekeken ook