Tripchain

Tripchain is een Softwarebedrijf gelegen aan Industrieplein 2 in Hengelo.

Meer informatie over Tripchain in Hengelo

TripChain is een geavanceerd digitaal rittenlogboek voor zakelijke chauffeurs, dat automatisch al je ritten registreert en tegelijkertijd belastingproof is. Met de OBD2 hardware-installatie worden het voertuigidentificatienummer (VIN) en de rauwe kilometertellerwaarde direct in de TripChain-app ingevoerd en opgeslagen in IOTA Tangles, waardoor de gegevens volledig veilig zijn en fraude onmogelijk is. IOTA is een state-of-the-art quantum-proof "blockchain" van de volgende generatie die duizenden transacties per seconde kan verwerken, zonder miners en zonder kosten. Met een geavanceerd GPS-voertuigvolgsysteem kunnen we het voertuig volgen met een compact apparaat dat via de standaard OBD2-poort in moderne voertuigen vanaf 2004 eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Het platform kan verder worden uitgebreid met verschillende add-ons, zoals satelliettracking, chauffeursidentificatie, urenregistratie, temperatuurtracking, camerasystemen en meer. TripChain heeft momenteel meer dan 1.700.000 GPS-volgapparaten in gebruik en biedt een complete open platform voor naadzame toegang tot vlootgegevens met uitgebreide integratie en analyses.

Wil je weten wat Tripchain verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tripchain of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tripchain? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tripchain het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tripchain reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tripchain

Bezoekers bekeken ook