Triple B Hengelo

Triple B Hengelo is een Restaurant gelegen aan Telgen 8 in Hengelo.

Meer informatie over Triple B Hengelo in Hengelo

Triple B is een restaurant dat heerlijk eten serveert met een Amerikaanse twist. Ze bieden een diverse menukaart aan met onder andere Amerikaanse klassiekers zoals nacho's, streetfood uit verschillende delen van de wereld, trendy lunchgerechten, steaks en burgers. De keuken gebruikt eigen recepten om dagverse gerechten te serveren met diverse smaken. Het restaurant is gevestigd in Hengelo en is van woensdag tot en met zondag geopend. Reserveren is mogelijk via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Triple B Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Triple B Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Triple B Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triple B Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Triple B Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Triple B Hengelo

Bezoekers bekeken ook