TurnCentrum Twente

TurnCentrum Twente is een Turncentrum gelegen aan Uitslagsweg 102 in Hengelo.

Meer informatie over TurnCentrum Twente in Hengelo

TurnCentrum Twente is een turncentrum in Hengelo en Twente waar je kunt gaan turnen. Ze hebben recentelijk enkele wijzigingen in de lessen doorgevoerd en zijn blij dat alle lessen en trainingen weer zijn begonnen sinds 4 september. Ze hebben ook een nieuw rooster voor het seizoen 2023-2024 en mensen kunnen zich nu digitaal aanmelden. In de zomervakantie waren de recreatielessen tijdelijk gestopt, maar vanaf 4 september zullen ze weer volgens het lesrooster plaatsvinden. Ze vragen mensen om hen ook op social media te volgen.

Wil je weten wat TurnCentrum Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TurnCentrum Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TurnCentrum Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TurnCentrum Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar TurnCentrum Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TurnCentrum Twente

Bezoekers bekeken ook