Twentebad

Twentebad is een Openbaar zwembad gelegen aan Lage Weide 3-5 in Hengelo.

Meer informatie over Twentebad in Hengelo

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen van maandag tot en met donderdag tussen 07.00u - 10.00u komen zwemmen in het recreatiebad van het Twentebad in Hengelo. Ze kunnen gebruik maken van het ondiepe bad, het peuterbad en het instructiebad. Vanaf 10.00u is het recreatiebad volledig geopend voor recreatief zwemmen. Op de website van het Twentebad is meer informatie te vinden over het zwemcentrum en alle activiteiten die zij aanbieden. Ze hebben onder andere zwemlessen en fitness. Daarnaast is er ook nieuws te lezen, zoals een vacature voor een leerkracht bewegingsonderwijs/sportonderwijzer. Voor vragen of problemen kan er contact worden opgenomen met het Twentebad via mail of telefoon. De adresgegevens van het zwembad zijn te vinden op de website. Tot slot kan de Twentebad app worden gedownload om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Twentebad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twentebad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twentebad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twentebad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Twentebad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twentebad

Bezoekers bekeken ook