TwenteSport B.V.

TwenteSport B.V. is een Voetbalclub gelegen aan Billitonstraat 4 in Hengelo.

Meer informatie over TwenteSport B.V. in Hengelo

In het Nederlandse sportnieuws van vandaag speelden Heracles Almelo en FC Twente gelijk in een attractieve wedstrijd. Het vrouwenteam van FC Twente verloor echter in de groepsfase van de Europa League. In de nationale damcompetitie verloor het team van Westerhaarse equipe na een sterk begin. Daarnaast waren er nog verschillende andere voetbalwedstrijden, zoals Fortuna Sittard tegen FC Twente en Go Ahead Eagles tegen Heracles Almelo. In een interview na afloop van het gala van de eredivisie-Awards, waar Louis van Gaal werd onderscheiden met een oeuvre-award, beweerde hij dat Argentinië wereldkampioen moest worden vanwege Lionel Messi. De KNVB gaf geen oordeel over deze uitspraken, maar aanvoerder Virgil van Dijk reageerde dat hij deze mening niet deelde.

Wil je weten wat TwenteSport B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TwenteSport B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TwenteSport B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TwenteSport B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar TwenteSport B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TwenteSport B.V.

Bezoekers bekeken ook