Twentse Roeivereniging Tubantia

Twentse Roeivereniging Tubantia is een Roeivereniging gelegen aan Kanaaldijk 10 in Hengelo.

Meer informatie over Twentse Roeivereniging Tubantia in Hengelo

Bij de Twentse Roeivereniging Tubantia hebben ze bijna 6 kilometer recht roeiwater dat in de winter nooit bevriest. De vereniging is opgericht in 1935 en beschikt over uitstekende roeifaciliteiten aan het Twentekanaal. Ze hebben een rijk uitgerust clubhuis en een ruime vloot van verschillende soorten boten. De vereniging is nog steeds erg actief, met leden die deelnemen aan wedstrijden en marathons, en zelfs hun eigen Twentse Winterwedstrijden organiseren. Op dit moment hebben ze ook gasten, zoals de studentenroeivereniging Euros en de toerroeiers van Thyro. Daarnaast is er ook nieuws over het passen van clubkleding en de Grote Clubactie waar de vereniging aan deelneemt. Er is ook informatie over de voorbereidingen voor de TWW-'24, de eerste mogelijke wedstrijd van 2024. Al met al lijkt het erop dat er genoeg activiteiten en mogelijkheden zijn om betrokken te raken bij de Twentse Roeivereniging Tubantia.

Wil je weten wat Twentse Roeivereniging Tubantia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twentse Roeivereniging Tubantia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twentse Roeivereniging Tubantia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twentse Roeivereniging Tubantia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Twentse Roeivereniging Tubantia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twentse Roeivereniging Tubantia

Bezoekers bekeken ook