Ugarit Mediterraans Restaurant

Ugarit Mediterraans Restaurant is een Mediterraans restaurant gelegen aan Willemstraat 37 in Hengelo.

Meer informatie over Ugarit Mediterraans Restaurant in Hengelo

Vanaf vandaag is het mogelijk om online te bestellen bij Ugarit. Het minimum bestelbedrag is €15,- en de bezorgkosten bedragen €2,-. U kunt online bestellen van zondag tot en met donderdag van 16:00 tot 22:00, en op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 22:30. Het restaurant is op dinsdag gesloten. Ugarit Hengelo is gevestigd aan de Willemstraat 37, 7551 DL in Hengelo. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren kunt u bellen naar 074 357 7696.

Wil je weten wat Ugarit Mediterraans Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ugarit Mediterraans Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ugarit Mediterraans Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ugarit Mediterraans Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ugarit Mediterraans Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ugarit Mediterraans Restaurant

Bezoekers bekeken ook