Unique nails & beauty Hengelo

Unique nails & beauty Hengelo is een Nagelstudio gelegen aan Pieter de Hoochstraat 22 in Hengelo.

Meer informatie over Unique nails & beauty Hengelo in Hengelo

Welkom bij Unique nails & beauty, de nagelstudio van Nathalie Velthuis met meer dan 15 jaar ervaring. Een populaire behandeling op dit moment is de BIAB behandeling, speciaal voor mensen met droge, kapotte nagels of broze en breekbare nagels. Deze behandeling verstevigt en verbetert de natuurlijke nagels, en de gebruikte gel van het merk The Gelbottle is volledig Vegan en dierproefvrij. Daarnaast biedt de salon ook behandelingen met acryl, polygel en gelnagels om de nagels te versterken, te verlengen en in model te brengen. Voor liefhebbers van gellak is er een ruime keuze uit ongeveer 100 kleuren, die tot wel 3 weken blijven zitten zonder luchtbellen. Bij elke gellak behandeling wordt ook een extra versteviging aangebracht voor langdurig plezier. Voor vragen is het mogelijk om een appje te sturen, aangezien de telefoon niet altijd beantwoord kan worden tijdens een behandeling. Helaas kan er op bepaalde dagen geen afspraak meer gemaakt worden. De salon is gevestigd aan de Pieter de Hoochstraat 22 in Hengelo en het contactnummer is 06-11354735.

Wil je weten wat Unique nails & beauty Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Unique nails & beauty Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Unique nails & beauty Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Unique nails & beauty Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Unique nails & beauty Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Unique nails & beauty Hengelo

Bezoekers bekeken ook