Uw Groenteman Eddy Weegink

Uw Groenteman Eddy Weegink is een Winkel gelegen aan Christiaan Langefeldstraat 38 in Hengelo.

Meer informatie over Uw Groenteman Eddy Weegink in Hengelo

Uw Groenteman Eddy Weegink is al meer dan 40 jaar een groente- en fruitspeciaalzaak in de Hasseler Es. Ze hebben een groot assortiment aan aardappelen, groente, fruit, vers gesneden groente en rauwkost salades. Daarnaast bieden ze ook heerlijke maaltijden aan. Het team van Uw Groenteman staat 6 dagen per week klaar om klanten van advies te voorzien. Ze maken gebruik van de hoogste kwaliteit groenten en fruit om de lekkerste salades en maaltijden te bereiden. Ook bieden ze een bezorgservice aan voor fruitschalen en fruit bij bedrijven en scholen. Daarnaast kunt u bij Uw Groenteman verse maaltijden afhalen en hebben ze dagelijks meer dan 15 verschillende soorten rauwkost salades beschikbaar. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 074 277 3684 of door een e-mail te sturen naar eddyweegink@gmail.com.

Wil je weten wat Uw Groenteman Eddy Weegink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Groenteman Eddy Weegink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Groenteman Eddy Weegink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Groenteman Eddy Weegink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Uw Groenteman Eddy Weegink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Groenteman Eddy Weegink

Bezoekers bekeken ook