V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente

V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente is een Rijschool gelegen aan Zwavertsweg 224 in Hengelo.

Meer informatie over V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente in Hengelo

VTT Rijopleidingen biedt spoed motorrijopleidingen aan en nodigt mensen uit om zich nu in te schrijven. Ze geven ook autorijlessen en motorrijlessen, waarbij de voertuigbeheersing lessen plaatsvinden op hun eigen oefenterrein. Dit zorgt ervoor dat de lesuren optimaal kunnen worden benut omdat er niet vanaf de rijschool naar een andere locatie gereden hoeft te worden. Voor vrachtautorijlessen en busopleidingen kunnen mensen zich aanmelden voor een rijtest en ontvangen ze een offerte op maat. Deze opleidingen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Verder meldt VTT dat rijhulpsystemen een onderdeel moeten worden van de rijopleiding en dat er aanpassingen in de rijopleiding en het examen nodig zijn. Ook wordt vermeld dat het rijexamen volgend jaar 6 euro duurder zal zijn. Ten slotte worden contactgegevens gegeven en wordt er verwezen naar de laatste berichten op de website van VTT Rijopleidingen.

Wil je weten wat V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.T.T. Verkeersopleidingen & Trainingen Twente

Bezoekers bekeken ook