Vak Apart Installaties B.V.

Vak Apart Installaties B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Langelermaatweg 197-41 in Hengelo.

Meer informatie over Vak Apart Installaties B.V. in Hengelo

Vak Apart Installaties is een loodgietersbedrijf in Hengelo dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder badkamers, cv-ketels, elektra, zink- en dakwerk, zonnepanelen, airco's en warmtepompen, vloerverwarming en domotica. Ze leveren uitstekend werk en denken constructief mee, zelfs als het niet hun eigen specialiteit is. Ze denken in oplossingen en niet in problemen en houden zich altijd aan de vooraf afgegeven offerte. Ze nemen pas afscheid als alles echt geregeld is en zijn altijd goed gehumeurd. Klanten zijn zeer tevreden en raden het bedrijf aan vanwege de scherp geprijsde onderhoudsdiensten aan cv-ketels en de geweldige vakmensen die alles oplossen. De communicatie is duidelijk en helder en er zijn geen nare verrassingen. Het aanleggen van vloerverwarming heeft gezorgd voor veel woonplezier en geluk bij de klanten.

Wil je weten wat Vak Apart Installaties B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vak Apart Installaties B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vak Apart Installaties B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vak Apart Installaties B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Vak Apart Installaties B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vak Apart Installaties B.V.

Bezoekers bekeken ook