Van Buuren Knoef Hengelo

Van Buuren Knoef Hengelo is een Winkel gelegen aan Wegtersweg 7-11 in Hengelo.

Meer informatie over Van Buuren Knoef Hengelo in Hengelo

De Van Buuren Groep is gespecialiseerd in producten en diensten voor de bouw-, installatie-, industrie- en timmerfabriekensector. Ze hebben vestigingen in verschillende steden en bieden een breed assortiment aan hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, ventilatietechniek, hand- en elektrisch gereedschap, werkkleding, werkschoenen, veiligheids- en Arbo-artikelen. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals het ontwerpen van sluitsystemen, toegangscontrolesystemen en het adviseren en ontzorgen op het gebied van materieelbeheer. De Van Buuren Groep is meer dan alleen een groothandel en heeft aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Van Buuren Knoef Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Buuren Knoef Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Buuren Knoef Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Buuren Knoef Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Van Buuren Knoef Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Buuren Knoef Hengelo

Bezoekers bekeken ook