Van Heek Motorsport

Van Heek Motorsport is een Autowerkplaats gelegen aan Robijnstraat 18-20 in Hengelo.

Meer informatie over Van Heek Motorsport in Hengelo

Van Heek Motorsport is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van competitie auto's, het tunen van motoren voor races en het produceren van rolkooien. Ze passen ook carrosserieën en onderstellen aan voor competitie doeleinden. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft veel ervaring in de autosport, onder andere met Opel, BMW, Ford en Mitsubishi. Ze hebben succesvol rolkooien gemaakt en motoren geprepareerd en getuned voor races, autocross en rally's. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen via de verstrekte telefoonnummers of door een e-mail te sturen.

Wil je weten wat Van Heek Motorsport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Heek Motorsport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Heek Motorsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Heek Motorsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Van Heek Motorsport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Heek Motorsport

Bezoekers bekeken ook