Van Heek Schilderwerken B.V.

Van Heek Schilderwerken B.V. is een Schilder gelegen aan Enschedesestraat 186 in Hengelo.

Meer informatie over Van Heek Schilderwerken B.V. in Hengelo

Van Heek Schilderwerken is een allround vastgoedonderhoudsbedrijf dat sinds 1898 actief is. Ze leveren uitmuntende kwaliteit in schilderwerk, timmerwerkzaamheden en glaszetten. Het bedrijf biedt maatwerk en ontzorgt opdrachtgevers door onderhoudsplannen te maken die aansluiten op hun wensen en behoeften. Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is een belangrijk aspect voor het bedrijf, waarbij efficiënte bedrijfsprocessen, kostenbeheersing en klanttevredenheid centraal staan. Van Heek Schilderwerken werkt samen met andere lokale onderhoudsbedrijven aan het resultaatgerichte gevelonderhoud van het bezit van woningcorporatie Domijn in Enschede. Daarnaast voeren ze momenteel buitenschilderwerkzaamheden uit aan een complex in de Hengelose wijk Woolderes, waarbij veel houtrotschade is aangetroffen. Ook hebben ze verduurzamings- en onderhoudswerkzaamheden afgerond voor het complex Wolkammerstraat in Haaksbergen. Het bedrijf is onderdeel van Exterio Vastgoedpartners Coöperatief U.A., dat het resultaatgericht gevelonderhoud verzorgt voor woningcorporatie Domijn.

Wil je weten wat Van Heek Schilderwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Heek Schilderwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Heek Schilderwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Heek Schilderwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Van Heek Schilderwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Heek Schilderwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook