Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V.

Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V. is een Weg- en waterbouwkundige gelegen aan Boortorenweg 15 in Hengelo.

Meer informatie over Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V. in Hengelo

Van Heteren is een bedrijf met bijna 90 jaar ervaring in samenwerken. Ze zijn gespecialiseerd in waterbouw, civiele betonbouw, bruggen, explosievenonderzoek, saneringen en infrastructuur. Het bedrijf werkt praktisch, met een platte organisatie en vakmensen die waarde toevoegen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van het proces en het project. Ze zijn ook gericht op duurzaamheid en circulaire oplossingen, met een CO2-neutraal kantoor en een Circulair Depot waar materialen worden hergebruikt. Ze zijn trots op hun vak en streven naar innovatie om de doorlooptijden te verkorten en de uitstoot te verminderen. Van Heteren biedt verschillende disciplines aan, waaronder waterbouw, civiele betonbouw, bruggen, explosievenonderzoek, waterbodemsanering en infrastructuur. Ze zijn gevestigd in Hengelo en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook