Van Mossel Kia Hengelo Service

Van Mossel Kia Hengelo Service is een Autoschadebedrijf gelegen aan Höltersweg 30 in Hengelo.

Meer informatie over Van Mossel Kia Hengelo Service in Hengelo

Van Mossel Automotive Group is een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Ze zijn officieel dealer van 29 automerken en hebben 150 onderhoudslocaties. Als je kiest voor Van Mossel Privé Lease, ontvang je gratis Premium service, zoals een gratis vervangende auto of haal- en brengservice. Je kunt ook een Seizoenscheck plannen, waarbij je auto gecontroleerd wordt op slijtagegevoelige en belangrijke onderdelen. Van Mossel heeft ook een groot aanbod elektrische Kia modellen. Daarnaast heeft Kia de EV5 en conceptversies van de EV4 en EV3 onthuld. Het Van Mossel Museum is ook open voor publiek. Het bedrijf wordt geleid door Eric Berkhof, de Algemeen Directeur, en Marco van de Werken, de Commercieel Directeur.

Wil je weten wat Van Mossel Kia Hengelo Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Mossel Kia Hengelo Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Mossel Kia Hengelo Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Mossel Kia Hengelo Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Van Mossel Kia Hengelo Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Mossel Kia Hengelo Service

Bezoekers bekeken ook