Van Mossel Kia Hengelo

Van Mossel Kia Hengelo is een Autobedrijf/Garage gelegen aan 30, Höltersweg in Hengelo.

Meer informatie over Van Mossel Kia Hengelo in Hengelo

Van Mossel Automotive Group is het grootste automotive bedrijf in de Benelux en heeft vestigingen in België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Ze zijn dealer van verschillende automerken, zoals Audi, Ford, Kia, Opel, Renault en Volkswagen. Het bedrijf biedt ook verschillende diensten aan, zoals onderhoudsabonnementen, autoverzekeringen en pechhulp. Daarnaast hebben ze nieuws over nieuwe automodellen en conceptversies. Eric Berkhof is de algemeen directeur van Van Mossel en Marco van de Werken is de commercieel directeur.

Wil je weten wat Van Mossel Kia Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Mossel Kia Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Mossel Kia Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Mossel Kia Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Van Mossel Kia Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Mossel Kia Hengelo

Bezoekers bekeken ook