Vandenbempt

Vandenbempt is een IT-consultancy gelegen aan Transformatorhof 1 in Hengelo.

Meer informatie over Vandenbempt in Hengelo

VanDenBempt is een IT-specialist die zich richt op de zand-, grind-, recycling- en baggerindustrie. Ze bieden standaard- en maatwerksoftware aan, zoals zeefanalyse-registratie, zuigernavigatie en financiële administratie. Daarnaast leveren ze ook industriële- en touch panel PC's, PLC's en andere hardware. Sinds juli 2013 zijn producenten van zand en grind verplicht een prestatieverklaring op te stellen voor hun producten. VanDenBempt heeft een nieuw zeefanalyse-registratiesysteem ontwikkeld waarmee prestatieverklaringen snel en eenvoudig kunnen worden opgesteld. Ook hebben ze een app genaamd WerkBonPdf beschikbaar gesteld voor ZZP'ers en kleinbedrijven, waarmee uren, onderdelen en kilometers kunnen worden geregistreerd en direct als PDF kunnen worden verstuurd. Klanten kunnen gratis upgraden naar de nieuwe versie van het zeefanalyse-registratiesysteem en de app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Wil je weten wat Vandenbempt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vandenbempt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vandenbempt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vandenbempt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Vandenbempt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vandenbempt

Bezoekers bekeken ook